Som ett led i vår omställning med att modernisera företaget så har vi bytt firmanamn.
Namnet speglar väl vår ambition att fortsätta att utvecklas med grundläggande kunskap om rostfri produktion som bas.
En nyhet är att vi även kommer att kunna erbjuda andra material från vår produktion i framtiden så som Aluminium, Magnelis och liknande material.
Vi kör vår laser för fullt och har nyligen investerat i mer kapacitet för kantpressning och slutmontering av plåtdetaljer och tillsammans med vårt systerföretag ABC Vent utvecklar vi framtidens systemlösningar för storkök, kanalsystem, inbrottsskydd, luftintag, huvar, filtrering, ventilationstorn, spjäll, ljuddämpare, byggbeslag m.m. i rostfria material.

Övriga uppgifter som t.ex. adress, organisationsnummer, bankuppgifter och är oförändrade. Vår hemsida och kontaktuppgifter är i nuläget oförändrade men kommer att bytas ut inom kort. Besök vår hemsida för mer information. Du kan även kontakta vår produktionsplanerare, Jesper Rydh på tel: 070-417 03 51 eller jesper@elmgrensrostfria.se

Varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

Rostfria hälsningar från ABC Rostfria

Elmgrens Rostfria blir ABC Rostfria!